Nối mi classic là gì? Kiểu nối mi này khác gì với nối mi volume?

Çfarë është zgjatimi klasik i qerpikëve?

Cilat janë zgjatjet klasike të qerpikëve? Zbulojeni tani!

Të kesh qerpikë të trashë, të gjatë dhe të dredhur është ëndrra e çdo femre. Por jo të gjithë janë të pajisur me këtë bukuri. Megjithatë, ju mund të keni lehtësisht qerpikë të dredhur duke përdorur teknologjinë e zgjatjes së qerpikëve.

Ka shumë metoda të zgjatjes së qerpikëve si zgjatimi klasik i qerpikëve, zgjatimi i qerpikëve me volum, zgjatimi i qerpikëve japonezë dhe koreanë. Pra, çfarë është zgjatimi i qerpikëve? Kjo është një metodë e shtimit të qerpikëve fals qerpikëve të vërtetë për të zbukuruar qerpikët.

Çfarë lloj zgjatimesh të qerpikëve janë të bukur? Duhet të lidh volumin apo klasik? Çdo metodë e zgjatjes së qerpikëve ka zbatime të ndryshme dhe avantazhe dhe disavantazhe.

Cilat janë zgjatjet klasike të qerpikëve?

Zgjatja klasike e qerpikëve, e njohur edhe si lidhje një nga një, është një metodë e lidhjes së çdo qerpiku një nga një. Cilat janë zgjatjet klasike të qerpikëve? Për ta thënë qartë zgjatimet e qerpikëve klasik nënkupton lidhjen e çdo qerpiku të rremë me qerpikin e vërtetë sipas parimit që çdo fije e vërtetë të jetë e ndërthurur me një fije false. Kjo është një metodë e njohur bukurie e grave koreane dhe japoneze.

Qerpikët e rremë të përdorur në zgjatimet klasike të qerpikëve janë zakonisht rreth 0,1-0,25 mm në madhësi dhe importohen nga vendi i lindjes së diellit ose vendi i kimçit. Me këtë lloj zgjatimi të qerpikëve, gratë do të kenë një sy të madh të rrumbullakët, qerpikë të lakuar natyralisht tërheqës.

>>> Lexo më shumë: ÇFARË ËSHTË INSTRUMENTI NANO BIOLOGJIK? A është i sigurt IMPLIKIMI I NANO BIOLOGY?

Çfarë është zgjatimi i qerpikëve me volum? Zgjatimet e qerpikëve lloji Cili është ndryshimi midis zgjatimeve të qerpikëve klasikë dhe atyre me volum?

Çfarë është zgjatimi i qerpikëve me volum?

Metoda e zgjatjes së qerpikëve me volum është gjithashtu e njohur me shumë gra. Ndryshe nga zgjatimet klasike të qerpikëve, metoda e zgjatjes së qerpikëve me volum ka veçorinë e lidhjes së shumë qerpikëve fals në të njëjtin qerpik të vërtetë. Për të kryer një zgjatim të tillë duhet që qerpikët fals të jenë shumë të vegjël, vetëm nga 0.07 mm. Zakonisht, do t’ju duhet të lidhni 2-8 qerpikë fals me 1 qerpikë të vërtetë.

Duhet të lidh volumin apo klasik? Nëse jeni një person që ju pëlqen zgjatimet natyrale të qerpikëve, atëherë nuk duhet të zgjidhni qerpikët me volum. Edhe pse kjo metodë do t’i bëjë qerpikët tuaj të trashë, të përdredhur dhe dramatik, do t’i bëjë sytë tuaj më të mprehtë dhe do të dukeni më të vjetër se vitet tuaja.

Përveç kësaj, vetëm ata që kanë qerpikë të shëndetshëm mund të aplikojnë këtë lloj zgjatimi të qerpikëve.

Cilat janë avantazhet e zgjatimeve klasike të qerpikëve në krahasim me zgjatimet e qerpikëve me volum?

Cilat janë avantazhet e zgjatimeve klasike të qerpikëve në krahasim me zgjatimet e qerpikëve me volum?

Zgjatimet klasike të qerpikëve dhe zgjatimet e qerpikëve me volum do të kenë të mirat dhe të këqijat e tyre. Krahasuar me zgjatimet e qerpikëve me volum, zgjatimet klasike të qerpikëve kanë përparësitë e mëposhtme:

• Zakonisht zgjatimet e qerpikëve me volum janë të përshtatshme për femrat me personalitet të mprehtë. Zgjatjet klasike të qerpikëve kanë të bëjnë më shumë me gratë tradicionale që e duan bukurinë natyrore.

• Ekstensionet klasike të qerpikëve kanë një kohë lidhjeje më të shpejtë se zgjatimet e qerpikëve me volum. Çmimi i zgjatimeve klasike të qerpikëve është gjithashtu më i lirë.

• Zgjatimet klasike të qerpikëve përdorin qerpikë të butë dhe të lëmuar që janë pothuajse identikë me qerpikët e vërtetë dhe nuk ndihen të ngathët. Fenomeni i kruajtjes së syve, syve të rënduar, pra, rrallë ndodh pas zgjatimeve klasike të qerpikëve.

Tham Khảo Thêm:  Ăn khoai lang có giảm cân không? Cách lên thực đơn giảm cân

• Ndërthurja e qerpikëve të rremë me qerpikët e vërtetë nuk do të shkaktojë ngjitje të qerpikëve si zgjatimet e qerpikëve grupor, kështu që nuk do të pengojë shikimin e syve.

• Pas aplikimit të zgjatimeve klasike të qerpikëve natyrësgjithashtu nuk keni nevojë të abstenoni shumë, dush, grim, not.

• Koha klasike e zgjatjes së qerpikëve është mjaft e shpejtë, në varësi të aftësive të punëtorit mund të variojë nga 30-45 minuta.

• Jeta e qerpikëve klasik mund të zgjasë nga 1 deri në 3 muaj nëse dini të kombinoni metodat e kujdesit të qerpikëve me vajra esencialë.

• Zgjatjet klasike të qerpikëve kanë më pak ndikim në qerpikët e vërtetë, kështu që mundësia e humbjes së qerpikëve është më pak e mundshme se llojet e tjera të zgjatimeve të qerpikëve.

>>> Lexo më shumë: ÇFARË DUHET TË DINI PARA TË BLEJNI SERUM TË PRANUESHMËRISË? KUJDES ME PROSTAGLANDINËT

Sa i bukur është zgjatimi klasik i qerpikëve? Çfarë gjatësi për të zgjedhur?

Zgjatje të bukura klasike të qerpikëve

Zgjatja natyrale klasike e qerpikëve është e pëlqyer nga gratë sepse sjell një ndjenjë lehtësie dhe qetësie në sy. Në varësi të nevojave tuaja, ju mund të zgjidhni madhësi të ndryshme të qerpikëve. Aktualisht, madhësia e zgjatimeve klasike të qerpikëve përfshin nga 8 në 15.

Në veçanti, zgjatimet klasike të qerpikëve numër 11 kanë një gjatësi të përshtatshme për shumë forma të qerpikëve, ndaj zgjidhet nga shumë femra. Gjatësia e zgjatjes klasike të qerpikëve numër 11 ndihmon që fytyra e përgjithshme të duket më e natyrshme, e ekuilibruar dhe harmonike.

Në varësi të formës tuaj specifike të qerpikëve, tekniku do të këshillojë për vëllimin ose zgjatjen klasike të qerpikëve, zgjidhni pozicionin e duhur të zgjatjes së qerpikëve për të përmbushur nevojat tuaja të bukurisë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të bashkoni shumë madhësi të ndryshme të qerpikëve për të rritur mprehtësinë e syve tuaj.

Kush nuk duhet të aplikojë zgjatime klasike të qerpikëve?

Nuk ka gjë të tillë si një trajtim i përsosur bukurie dhe po ashtu edhe zgjatimet e qerpikëve. Subjektet e mëposhtme duhet të marrin në konsideratë nëse duhet të aplikojnë zgjatime të qerpikëve lloji klasike ose jo, duke përfshirë:

• Personat me qerpikë shumë të paktë dhe të dobët

• Njerëzit me sy shumë të ndjeshëm

• Në procesin e kujdesit për qerpikët

Zgjatimet e qerpikëve volum klasik dhe zgjatje qerpikësh Mund t’i bëjë qerpikët më të dobët dhe më të lehtë për të rënë.

>>> Lexo më shumë: SA PARA THYES MENDJE? Zbulo kodin nga AZ RRETH BRINDING

Si të bëni zgjatime klasike të qerpikëve

Si të bëni zgjatime klasike të qerpikëve

Ky është procesi i zgjatjes së qerpikëve që duhet të dini dhe duhet të respektoni disa kërkesa higjienike si më poshtë:

♦ Hapi 1: Zgjidhni llojin e qerpikëve

Normalisht, duhet të mbështeteni në qerpikët dhe preferencat tuaja të vërteta për të zgjedhur llojin e duhur të qerpikëve për t’u lidhur. Si në vazhdim:

Nëse qerpikët janë vërtet të trashë: Nëse zgjidhni zgjatime të trasha klasike të qerpikëve, lloji i duhur i qerpikëve janë qerpikët mëndafshi koreanë (pak më të trashë se qerpikët e vërtetë dhe me theks).

Nëse jeni i dobët, i dobët: Zgjidhni qerpikët me mikrofibër për të shmangur thyerjen. Lloji i qerpikëve për t’u përdorur është mëndafshi (i lehtë dhe natyral).

Nëse ju pëlqen butësia: duhet të zgjedhë qerpikët më të gjatë (madhësia 11, 12).

Për femrat që pëlqejnë tiparet natyrore, por po aq dinamike: mund të zgjidhni qerpikët me gjatësi mesatare (madhësia 9, 10).

Tham Khảo Thêm:  Tác hại của rau diếp cá đối với cơ thể và làn da

Përveç asaj që është zgjatimi klasik i qerpikëve, po Shumë prej jush pyesin veten për koston e zgjatjes së qerpikëve. A është i shtrenjtë një set i bukur qerpikësh, sa kushton zgjatimi i qerpikëve? Çmimi varet nga 3 faktorë, që është madhësia e sallonit të bukurisë, numri i qerpikëve dhe marka e qerpikëve. Megjithatë, zakonisht, çmimi varion nga 500,000 në 2,000,000 VND për një grup të bukur klasik qerpikësh.

♦ Hapi 2: Përgatituni për zgjatime klasike natyrale të qerpikëve

Në mënyrë që puna e bukurisë të kryhet pa probleme dhe pa infeksion të syve, përpara se të aplikoni zgjatime klasike të qerpikëve, duhet të përgatisni sa vijon:

• Fillimisht duhet të pastroni qerpikët me një pastrues pa vaj.

• Përgatitni llojin e duhur të qerpikëve për lidhje sipas udhëzimeve të mësipërme.

• Pas kësaj, vazhdoni me dezinfektimin e pastër të mjeteve për zgjatjen e qerpikëve si piskatore, kjo do të sigurojë parandalimin e infeksioneve të syve dhe qepallave.

• Më pas, duhet të rregulloni qepallën e poshtme dhe të vendosni një mburojë për të parandaluar rënien e ngjitësit dhe acarimin e syve.

♦ Hapi 3: Aplikoni zgjatime klasike të qerpikëve

• Së pari, vazhdoni me zgjatjen e qerpikëve të sipërm fillimisht duke zhytur këmbën e çdo qerpiku fals në ngjitës dhe më pas ngjiteni butësisht dhe me kujdes me qerpikin e vërtetë.

• Bëjeni këtë derisa të përfundojë qerpiku i sipërm dhe më pas vazhdoni me qerpikin e poshtëm.

Normalisht, numri i qerpikëve të lidhur për të dy sytë është nga 120 në 200 fibra.

Sugjeroni disa zgjatime të bukura natyrale të qerpikëve

zgjatime natyrale të qerpikëve

Teknika e zgjatimeve klasike të qerpikëve është të lidhni secilën fije një nga një. Prandaj, mund të krijoni shumë zgjatime klasike të qerpikëve me metodat e mëposhtme:

1. Lidhni qerpikët e shumtë në 1 fije të trashë për t’u bashkuar

Nëse 1 qerpik nuk mjafton për të krijuar një efekt të mprehtë, mund të përdorni shumë qerpikë të hollë për të bërë një të tillë. Kur mbyllni, skajet e qerpikëve nuk do të përhapen, por do të grumbullohen së bashku. Kjo metodë klasike natyrale e zgjatjes së qerpikëve është përdorimi i fijeve të shumta për të krijuar një qerpik më të drejtë.

2. Zgjatje klasike të qerpikëve duke përzier madhësi të ndryshme të qerpikëve të gjatë dhe të shkurtër

Ju zgjidhni madhësinë më të gjatë të qerpikëve për të bërë shtyllën. Mes qerpikëve të gjatë do të jetë madhësia më e shkurtër e qerpikëve. Madhësia mesatare e qerpikëve do të jetë në anët.

3. Përzieni me qerpikët me ngjyrë

Qoftë zgjatje qerpikësh me volum apo klasik, gjithsesi mund të aplikoni mënyrën e përzierjes me qerpikët me ngjyrë. Kjo metodë do të sjellë efekte të reja dhe tërheqëse për sytë e përgjithshëm.

4. Zgjidhni qerpikët që kanë shumë gjatësi dhe kaçurrela

Metoda klasike e zgjatjes së qerpikëve përdor qerpikë të gjatë dhe të lakuar për të krijuar thekse për bishtin. Përveç kësaj, ju mund të kombinoni fijet për të krijuar qerpikë të zinj më të trashë.

>>> Lexo më shumë: 5 MËNYRA PËR TË PËRDORUR VAJIN E KOKOSIT PËR TJETËR TË SHËNDETSHËM

Disa foto të zgjatjeve të bukura klasike të qerpikëve

Këtu janë disa fotografi të bukura klasike të zgjatjeve të qerpikëve, të cilave mund t’i referoheni dhe të zgjidhni metodën që ju përshtatet.

Disa foto të zgjatjeve të bukura klasike të qerpikëve

Zgjatje të thjeshta klasike të qerpikëve

Zgjatime klasike natyrale të qerpikëve me bisht peshku

Zgjatime klasike natyrale të qerpikëve me bisht peshku

Qerpikët klasikë ombre ngjyrë kafe

Qerpikët klasikë ombre ngjyrë kafe

Zgjatje qerpikësh me gjatësi të ndryshme dhe të shkurtra

Zgjatjet klasike të qerpikëve kombinojnë gjatësi të ndryshme dhe fibra të shkurtra

Zgjatimet e qerpikëve përziejnë ngjyrat

Zgjatimet klasike të qerpikëve përziejnë ngjyrat

Si të ruani qëndrueshmërinë e zgjatimeve klasike të qerpikëve?

Pas kryerjes së teknikës klasike të zgjatjes së qerpikëve, për të pasur një qerpik të bukur, të drejtë dhe të qëndrueshëm, duhet të dini se si të kujdeseni siç duhet për qerpikët tuaj, duke përfshirë:

Tham Khảo Thêm:  14 lợi ích và tác hại của mạng xã hội

• Çdo ditë duhet të lani qerpikët butësisht, ndërsa gjatë larjes duhet të përdorni duart për të mbështetur qerpikët.

• Për t’i mbajtur qerpikët tuaj të pastër, mund t’i lani çdo ditë me ujë të pastër ose shampo për fëmijë.

• Mos përdorni kozmetikë me vajra esencialë për qepallat dhe sytë, pasi mund të dëmtojnë ngjitësin e qerpikëve. Zgjidhni produkte për kujdesin e qerpikëve me përbërës të butë nga natyra.

• Mos i fërkoni sytë pas zgjatjes së qerpikëve për të shmangur derdhjen e qerpikëve fals.

• Duke dalë në rrugë, duhet të vishni syze për të shmangur hyrjen e pluhurit dhe baktereve në qepalla.

• Kur flini, shmangni shtrirjen me fytyrë poshtë, të shtrirë në anën tuaj sepse mund të shkaktojë thyerje dhe humbje të qerpikëve fals.

• Nëse kontrolloni rregullisht gjendjen e qerpikëve, mund të lini një takim me ekspertët e bukurisë për të ri-aplikuar qerpikët nëse është e nevojshme.

>>> Lexo më shumë: SUPER LEHTË DHE SHUMË E SIGURTË SI TË ngjeshni qerpikët në shtëpi për të dashurat

Përgjigjuni disa pyetjeve kur lidhni qerpikët klasikë

kryeni zgjatjen e qerpikëve

1. A do të dëmtojnë zgjatimet klasike të qerpikëve qerpikët natyralë?

Nëse bëhet siç duhet dhe ndiqni këshillat e kujdesit dhe mirëmbajtjes pas zgjatjeve, zgjatjet klasike të qerpikëve nuk do t’i dëmtojnë qerpikët tuaj natyralë.

2. A është e mundur të aplikoni bojë për vetulla kur aplikoni zgjatime klasike të qerpikëve?

Nëse është e nevojshme, mund të aplikoni bojë për vetulla për zgjatime klasike. Megjithatë, kjo metodë e bukurisë nuk duhet të abuzohet sepse do të shtojë trashësinë e syve me zgjatimet klasike të qerpikëve. Përveç kësaj, bojë për vetulla me bazë vaji ose e papërshkueshme nga uji mund të heqë ngjitësin e qerpikëve. Kini kujdes që të mos zgjidhni këtë lloj për zgjatime klasike të qerpikëve!

Nëse dëshironi të përdorni maskara, filloni nga mesi i qerpikëve, jo afër bazës së qerpikëve. Aplikoni vetëm një shtresë të hollë bojë për vetulla në qepallat tuaja.

3. Si të mbajmë zgjatjen e qerpikëve?

Qoftë për vëllim apo zgjatje klasike të qerpikëve, kushtojini vëmendje për të mbrojtur qerpikët tuaj kur bëni dush. Mos vendosni kozmetikë me vajra esencialë në qepallat, të cilat mund të dëmtojnë lehtësisht ngjitësin. Pastroni gjithmonë rregullisht zgjatimet klasike të qerpikëve. Mos e fërkoni shumë fort, lëreni të thahet natyrshëm.

4. A duhet t’i heq vetë qerpikët pas lidhjes?

Për të hequr qerpikët klasikë, duhet të prisni që ata të bien nga qerpikët tuaj natyralë ose të kërkoni një zgjatues qerpikësh. Nuk duhet të hiqni arbitrarisht qerpikët klasikë sepse ekziston rreziku i dëmtimit të qerpikëve tuaj natyralë.

Ejani këtu, ju ndoshta tashmë e dini çfarë është zgjatimi klasik i qerpikëve, Si ndryshon ky zgjatim qerpikësh nga zgjatimi i qerpikëve me volum? Nëse dëshironi të bëni zgjatime të qerpikëve të bukurisë, merrni parasysh zgjedhjen e llojit të duhur të qerpikëve. Uroj të keni qerpikë të trashë dhe sy tërheqës siç dëshironi.

>>> Shih më shumë: 4 HAPA TË kujdesit për qerpikët për t’i bërë qerpikët tuaj natyralë të zgjasin më gjatë

Revista e modës Harper’s Bazaar VietnamCảm ơn bạn đã đọc bài viết Nối mi classic là gì? Kiểu nối mi này khác gì với nối mi volume? . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Top 24 phim hài lẻ Hàn Quốc hay nhất khiến bạn cười bể bụng

Điện ảnh Hàn Quốc ghi điểm với sự đa dạng trong thể loại và nội dung. Bên cạnh dòng phim kinh dị hay phim tình cảm sâu…

Ăn xoài có giảm cân không? Cách ăn xoài tránh tích mỡ thừa

A mund të humbas peshë ngrënia e mangos? Foto: Desirae Hayes Vitor/Unsplash Frika nga shtimi në peshë për shkak të ëmbëlsisë së mangos është një arsye e…

Top 10 bộ phim của idol “đá chéo sân” Do Kyung Soo (D.O.)

Do Kyung Soo đóng vai chính trong bộ phim nào? Ảnh: Instagram @kyungsoosofficial Do Kyung Soo (nghệ danh DO) sinh ngày 12 tháng 1 năm 1993, là…

Tóc bạc sớm phải làm sao? Nguyên nhân và cách khôi phục màu tóc

Tóc bạc sớm phải làm sao? Cùng Harper’s Bazaar Vietnam tìm cách khắc phục tóc bạc sớm nhé! Tóc bạc sớm là gì? Mái tóc của chúng…

Top 10 phim của Kim So Yeon

Bộ phim của Kim So Yeon gây ấn tượng với diễn xuất thực lực. Ảnh: Instagram @sysysy1102 Kim So Yeon sinh ngày 2 tháng 11 năm 1980,…

11 tác hại của việc mổ mắt cận thị và cách giảm biến chứng

Các tác dụng phụ của phẫu thuật cận thị là gì? Biến chứng sau mổ cận thị chỉ xuất hiện ở một số trường hợp hiếm hoi….

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *